Over mijzelf                                                                                               

Mijn naam is Tisjani Chatouani en ben 42 jaar en woon in Almere met mijn gezin (vrouw, stiefzoon en Yoda de kleine Jack Russel). 

 

Ik heb ruim 16 jaar ervaring binnen het vakgebied credit management en zie mijzelf als een no-nonsens en resultaatgerichte credit management professional die op een laagdrempelige en flexibele wijze van toegevoegde waarde kan zijn voor opdrachtgevers binnen uiteenlopende branches. 


Ik heb bijna 11 jaar bij één van de grootste en meest toonaangevende credit management organisaties in Nederland gewerkt en gedurende deze periode ontzettend veel geleerd, geweldige ervaringen opgedaan, vele vrolijke momenten beleefd en fantastische mensen ontmoet en leren kennen.      


Helaas heb ik ook ervaren dat de aandacht voor het (mede)menselijke aspect te vaak ondergeschikt is geweest aan het belang van winstgevendheid. Dit is voor mij een van de belangrijkste drijfveren geweest om de uitdaging van het zelfstandig ondernemerschap aan te gaan. In onze (credit management) visie spelen mensen immers de belangrijkste rol in het minimaliseren van kredietrisico's en het maximaliseren van de cashflowpositie.


Ik ben van mening dat zonder een gedegen vakkennis, liefde en passie voor het vak, de wil en het doel om op kwalitatief en professioneel vlak de beste te zijn in je vak met daarbij een zeer belangrijke mate van aandacht voor het (mede)menselijke aspect, een duurzame en succesvolle zakelijke samenwerking niet mogelijk is.


Creditman Experts bestaat inmiddels ruim 5 jaar en in de afgelopen jaren heb ik het genoegen gehad om met vele opdrachtgevers binnen uiteenlopende branches op succesvolle wijze te mogen samenwerken.

 

Ik kijk uit naar onze kennismaking !