Het is de missie  van Creditman Experts om een betrouwbare kwaliteitsaanbieder te zijn van credit management oplossingen binnen Nederland door het beschikbaar stellen van kennis, ervaring, expertise en specialisme.


Onze professionals maken het verschil! In onze (credit management) visie spelen mensen de  belangrijkste rol in het minimaliseren van het kredietrisico en het maximaliseren van de  cashflowpositie.   

Over Creditman Experts

Creditman Experts is expert en specialist in credit management. De draak in het logo van Creditman Experts staat voor enthousiasme, onweerstaanbaarheid, doorzettingsvermogen, kracht, succes en inspiratie.

Het is de missie van Creditman Experts om een betrouwbare -en laagdrempelige kwaliteitsaanbieder te zijn van credit management oplossingen binnen Nederland door het beschikbaar stellen van kennis, ervaring, expertise en specialisme. Onze professionals maken het verschil! In onze (credit management) visie spelen mensen de belangrijkste rol in het minimaliseren van het kredietrisico en het maximaliseren van de cashflowpositie.

Bij Creditman Experts bent u verzekerd van de beste specialisten op het gebied van credit management met ervaring in zowel business-to-business als business-to-consumer trajecten. Onze mensen zijn experts uit het vakgebied, die alle aspecten met betrekking tot credit management voor u kunnen optimaliseren en (her) structureren.

Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat door onze opdrachtgevers wordt gegeven. Creditman Experts stelt alles in het werk om dit vertrouwen te belonen en onze opdrachtgevers te helpen om hun credit management doelstellingen te realiseren. Laat deze website en alle informatie u inspireren en bel ons direct (vrijblijvend) voor een nadere kennismaking. Uiteraard kunt u ook gebruikmaken van het contactformulier op deze website. Wij helpen u graag om uw cashflowpositie te verbeteren en te beschermen!